Maxi­mera produk­tiviteten med på­litliga och enga­gerade kollegor

Att ta in flera under­leverantörer kan bli ineffektivt, kostsamt och påverka tids­planen. Brion hjälper till med sam­ordnade installa­tioner och ser till att du går i mål med ditt projekt. Samtidigt som du sparar både tid och pengar.

Du kan anlita oss för enskilda tekniker eller som komplett installationspartner. Vi kan komma in under hela processen men ju tidigare, desto bättre tekniska lösningar kan vi ta fram. Med vår prissättningskompetens som bygger på stor noggrannhet och oerhört detaljerade kalkyler, slipper du oväntade överraskningar på vägen. 

Genom vår erfarenhet från bland annat World of Volvo, podiet på Karlatornet och Nya handelshögskolan har vi blivit riktigt duktiga på att hantera stora och komplexa projekt med svår logistik och tung planering. I projekt av den storleken tillsätter vi en intern styrgrupp med de som ansvarar för projektet samt VD:n för de teknikbolag som är involverade. På så vis kan vi tillsammans vara vakna på om något behöver förbättras eller förändras. 

I uppdrag där flera discipliner behövs tillsätter vi en samordningsgrupp. Gruppen ansvarar för att allting koordineras och att inga detaljer faller mellan stolarna. För dig blir det en trygghet eftersom processen blir mer effektiv. Du får även en egen kontakt som håller dig uppdaterad om alla pågående installationer. 

En trygg och komplett installationspartner
Vi jobbar enligt FR 2000, är AAA-ratade och har ett systematiserat arbetssätt. När du samarbetar med oss kan du känna dig trygg med att vi håller det vi lovar och återkopplar snabbt. Dyker det upp något på vägen som påverkar pris och planering är vi alltid noggranna med att hålla dig informerad. Vår organisation är flexibel och arbetar med projektets totalekonomi och hållbara lösningar i fokus. Det märks särskilt när vi ibland föreslår materialförändringar eller hittar avgörande delar till bättre priser utan att kompromissa med kvalitet.

Referensuppdrag

Vad kan jag hjälpa dig med?

Behöver du någon att bolla din idé och lösning med? Söker du en installationspartner? Behöver du snabb återkoppling om drift, underhåll eller service? Hör av dig så löser vi det.

Anders Bådholm 0725-948438 E-post