Entre­prenad — Bättre över­blick och tryggare kostnads­bild med sam­ordnade installa­tioner 

Brion är en komplett installationspartner oavsett som det gäller en mindre eller större entreprenad

Söker du en komplett installations­partner som tar fram hållbara och smarta system för dina byggnader? Då har du kommit rätt. På Brion har vi alltid fokus på miljö och kvalitet, i små som stora projekt.

Hos oss finns nästintill all kompetens innanför väggarna. Vi hjälper dig genom att ta ett helhetsansvar gällande allt som berör installationerna från vårt håll. Oavsett om det gäller mindre eller större entreprenader så installerar vi smarta system som optimerar din verksamhet. Med erfarenhet från våra uppdrag inom fastigheter, sjukhus, badhus och äldreboenden erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både nybyggnationer och renoveringsprojekt.

En trygg och komplett installationspartner
Tillsammans med våra team som består av avdelningschefer, projektledare, kalkylatorer samt montörer tar vi fram allt från idé och lösning till installation. Självklart hjälper vi också till med underhåll och service, om så önskas. 

Vi arbetar enligt Fr2000 och innehar högsta certifieringen inom injustering, ventilation, energideklaration, Cert K och OVK. Naturligtvis är vi auktoriserade inom Säker Vatten och Heta arbeten och våra elektriker är registrerade inom Elsäkerhetsverket. Dessutom är vi AAA-och AA-ratade samt tilldelade nordiskt tillväxtcertifikat.

Brion medarbetare utför entreprenad på World of Volvo

Med flexibilitet och snabba beslut 
Brion är ett decentraliserat bolag där ansvar och beslutsfattande delegeras ut i organisationen. Beslutsvägarna blir därmed kortare och teamet får större frihet. Det gör oss snabbrörliga och flexibla samtidigt som kreativiteten och innovationskraften ökar. Att vi dessutom kan kombinera Briongruppens olika spetskompetenser till en helhetslösning gör oss ännu mer effektiva och unika.

Partnering för lyckade projekt
Vi arbetar gärna inom samverkansformen partnering. Med öppen kommunikation och hög transparens blir processen mer effektiv och genererar bättre tid- och kostnadskontroll över projektet. 

Brion medarbetare projekterar en entreprenad

Vad kan jag hjälpa dig med?

Behöver du någon att bolla din idé och lösning med? Söker du en installationspartner? Behöver du snabb återkoppling om drift, underhåll eller service? Hör av dig så löser vi det.

Niclas Engström 0725-948403 E-post

Referensuppdrag