Tillbaka till alla lediga tjänster

Brion Ventilation söker montörer & produktionsansvariga

  • Företag: Ventilation
  • Plats: Göteborg
  • Plats: Borås
  • Senaste ansökningsdatum: 20230831

Våra fantastiska kunder har nu sett till att vi behöver anställa fler medarbetare och vi hoppas att du vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss på Brion.

För att trivas i rollen inom Briongruppen, är det viktigt att du känner dig trygg i din fackmannamässiga kunskap och obehindrat kan utföra uppdrag på egen hand. Lika viktigt är din sociala förmåga i mötet med kunderna, samt egenskaper som bygger långsiktiga relationer och inger förtroende.

Dina arbeten kommer variera i komplexitet och omfattning. Ibland handlar det om större uppdrag som tar upp din arbetstid veckovis, ibland ramavtalskund åt en långsiktig kund, till små uppdrag på några timmar.

Variationen ser vi som en styrka för verksamheten och därför söker vi personer som trivs i en omväxlande arbetssituation med en stor bredd av uppdrag.

Vi eftersträvar värdeorden ärlighet, handlingskraft, innovation och omtanke, och vi ser gärna att detta stämmer väl överens med dina värderingar.

Hos oss på Brion ställer vi upp för varandra och arbetar som ett team, även när vi arbetar på olika håll. Vi vill växa tillsammans både som bolag och som individer. Våra medarbetare är företagets största tillgång och tillsammans sätter vi mål och resurser för personlig utveckling

Ansökan skickas till
niclas.engstrom@briongruppen.se senast 20230831

Frågor mailas till ovan nämnd mailadress alternativt söker ni mig på 0725-948403