Lokalkontor

Brion Kungsbacka

Installationsbil från Brion på väg ut på jobb

Brion Kungsbacka består av rör­läggare, projekt­ledare, kalkylator och administ­ratörer. Tillsammans är vi särskilt vassa på service – löpande underhåll, akuta åtgärder och om­byggnationer. Allt som bidrar till drift­­säkerhet och livslängd. Dessutom utför vi alla typer av försäkrings­skador, och med auktori­serade och certi­fierade montörer. Vi åtar oss gärna tidskänsliga mindre uppdrag, såväl som större uppdrag där hela Brion­gruppens specialist­kompetenser nyttjas.

Lokal handlingskraft och snabba beslut som får saker att hända. 

Våra effektiva och decentraliserade team finns på flera orter. Det innebär att vi snabbt kan vara på plats och ta beslut när det behövs. Vi tar oss an enstaka uppdrag eller hela entreprenader tillsammans med Brion-gruppens övriga specialistkompetenser.

En lokal medarbetare från Brion Kungsbacka tar in en leverans

Referensuppdrag från Brion Kungsbacka

Teknikområden

Vad kan jag hjälpa dig med?

Behöver du någon att bolla din idé och lösning med? Söker du en installationspartner? Behöver du snabb återkoppling om drift, underhåll eller service? Hör av dig så löser vi det.

Lennart Karlsson 0725-948410 E-post

Brion Kungsbacka
Varlabergsvägen 25
434 39 Kungsbacka

Hitta hit

Fakturauppgifter för leverantörer
På jakt efter faktura-mail, GLN eller kanske ORG NR? Vi har samlat det du behöver på enda plats. Allt från besöksdresser, växelnummer och fakturadresser. Smidigt va?

Till fakturauppgifter

Jobb
Är du en driven entreprenör, innovativ installatör eller fingerfärdig lärling? På vår karriärsida kan du upptäcka vår kultur, se lediga tjänster och lära känna Brion som arbetsplats.

Till karriärssidan