Energioptimering — gör dig, din fastighet och miljön till vinnare.

Oavsett om du är fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförening kan vi hjälpa dig att spara pengar genom energioptimering. Det spelar ingen roll hur stort eller hur gammalt huset är, eller vad det används till – vi garanterar din besparing som samtidigt innebär en investering i en hållbar framtid. Alla hus är olika och det finns ingen quick fix som passar alla. Därför anpassar vi lösning efter behov, och väljer det som blir bäst för dig – inte för enskilda tillverkare eller leverantörer.

Spara pengar genom energioptimering

Är du nyfiken på rejäla besparingar, kraftigt minskat CO2-avtryck och ökad livslängd i din fastighet eller BRF? Vi förstår vikten av att optimera energianvändningen för att inte bara minska miljöpåverkan utan också för att maximera ekonomisk hållbarhet. Genom att investera i våra tjänster öppnar du dörren till en framtid där din verksamhet inte bara är mer miljövänlig utan också betydligt mer kostnadseffektiv.

Våra skräddarsydda energilösningar är utformade för att möta dina specifika behov och mål. Först och främst genomför vi noggranna energiutvärderingar för att identifiera områden där energiförbrukningen kan optimeras. Vi letar efter energiförluster som uppstår och skräddarsyr sedan lösningar för att minimera dessa förluster.

Hemläxan är en viktig nyckel till framgång. Därför inleder vi alltid med en gedigen genomgång av förutsättningar och behov. Vi gör ett kostnadsfritt besök på plats, och kommer sedan överens om en oberoende statusrapport. Du får då en åtgärds- och investeringsutredning bestående av Investeringsbedömning, Besparing per år och Direktavkastning.

Vad du får som kund hos Brion

  • Ett kostnadsfritt platsbesök
  • Oberoende statusrapport
  • Energi- och lönsamhetsanalys
  • Listade konkreta åtgärdspunkter
  • Enkelheten att genomföra åtgärderna med oss
  • Möjligheten att välja en annan partner eftersom rapporten inte är bindande

Energieffektivisera fastigheter och investera i en hållbar framtid.

Den snabba teknikutvecklingen ger ständigt nya möjligheter. Tekniska lösningar och installationer varierar från hus till hus, men en sak vet vi säkert: det blir alltid optimalt – och lönsamt.

Objektiv statusrapport

Vi börjar alltid med att ”ta tempen” för att få en hälsostatus på fastigheten. Efter besök på plats och med korrekta uppgifter om huset, sammanställer vi ett objektivt underlag med förslag på åtgärder som vi rekommenderar.

Skräddarsydd offert

Efter att vi tillsammans gått igenom rapporten tar vi fram en skräddarsydd offert utifrån de behov och förutsättningar som gäller just din fastighet eller förening. Vi kan även erbjuda förmånlig finansiering för din långsiktiga investering.

Smidigt genomförande

När vi är överens om vad som ska göras och jobbet är beställt – då är det dags för installation och implementering. Som kund hos Brion får du en dedikerad projektledare som ansvarar för att hela resan går smidigt och problemfritt.

Vi är med dig hela vägen in i kaklet.

Din personliga kontaktperson

Johan Friberg
Energiexpert

johan.friberg@briongruppen.se
0725-948440

Jag är en erfaren energiingenjör och projektledare med expertis inom VVS och energiteknik. Med över 10 års erfarenhet har jag framgångsrikt optimerat energianvändningen och implementerat energieffektiva lösningar för företag och fastighetsägare. Som länk mellan olika intressenter har jag säkerställt att vi håller oss uppdaterade med de senaste energireglerna och kraven. Som filialchef och VD har jag drivit och utvecklat en filial med fokus på energieffektivisering och energikonsultation. Min särskilda kompetens inom energisamordning är grunden för de energiåtgärder och lönsamhetsanalyser som Brion levererar.

Johan Friberg  - Energiexpert Brion

Referensuppdrag